Frankfurt

Reistijd vanaf Amsterdam: 3u 56m
Prijs enkele reis: v.a. €39,-
Frequentie: 6 keer per dag direct

Naar Frankfurt met de trein

Frankfurt is het financiële hart van Europa maar kent meerdere gezichten. Tussen de wolkenkrabbers en historische bouwwerken is het de Frankfurters gelukt om de dorpse gezelligheid te behouden. De stad is gelegen aan de rivier de Main en mede daardoor wordt het centrum vaak Mainhattan genoemd. Sportief ingesteld? Geen probleem! Van april tot oktober wordt er elke dinsdagavond een skate-event georganiseerd. Elke week doen er ongeveer 1000 sportievelingen mee aan Tuesday Night Skating Frankfurt tijdens een 2.5 uur durende tocht van circa 40 km.

Ook voor de luxepaarden onder ons is er genoeg te doen in deze Duitse stad. Zo zijn er diverse rooftopclubs waar de Long Island Summer Lounge de bekendste van is. Mocht dit niet genoeg zijn, probeer eens een wandeling te maken over de oevers van de Main en geniet van de mooie skyline en talrijke villa’s die te bewonderen zijn.

Frankfurt met de trein is een echte aanrader voor jong en oud. De zeer luxe uitgeruste ICE brengt u binnen 4 uur tot in het hartje van de stad! Boeken kan vanaf 3 maanden voor de vertrekdatum en zo zijn de prijzen het leukst.