Londen

Reistijd vanaf Amsterdam: 4u 38m
Prijs enkele reis: v.a. €79,-
Frequentie: 6 keer per dag via Brussel

Naar Londen met de trein

Londen is een van meest bezochte steden ter wereld. Dat is ook niet vreemd want Londen bruist dag en nacht. Waar je ook van houdt, Londen is voor iedereen aantrekkelijk. Met meer dan 8 miljoen inwoners, vele toeristen en zakenreizigers en een enorm grote verscheidenheid aan culturen kun je de stad het best beschrijven als druk en hectisch. Het lijkt er altijd te regenen en niemand die er echt last van heeft. Het metronetwerk (the Tube), de bussen en beroemde blackcabs zorgen ervoor dat je snel door de stad kunt bewegen. Londen heeft vele hotels, leuke restaurants, trendy winkels, mooie musea en heel veel bezienswaardigheden.

trein-naar-londen

Aankomst:

Na een snelle en comfortabele treinreis met Eurostar komt u aan op station Londen St. Pancras in hartje Londen. Londen heeft een uitstekend openbaar vervoer-systeem van metro’s en bussen. Met de speciale Oystercard kunt u gebruik maken van alle bus en metrolijnen in Londen. De Oystercard is o.m. online te koop op VisitBritain.nl.

Reist u vanaf Londen St. Pancras naar een bestemming die minder makkelijk bereikbaar is met bus of metro, dan zijn en voor het station altijd voldoend taxi’s beschikbaar..

[googlemap width=”534″ height=”300″ style=”float:left” src=”https://maps.google.com/maps?q=St+Pancras+International+station&hl=nl&ll=51.531948,-0.125785&spn=0.014897,0.037723&sll=51.532775,-0.125785&sspn=0.014896,0.037723&hq=St+Pancras+International+station&t=m&z=15″ ] 

Inchecken Eurostar:

De Eurostar hogesnelheidstrein reist door de Kanaaltunnel tussen Brussel en Londen. De veiligheidseisen voor deze treinreis zijn hoger dan andere internationale treinreizen in Europa. Hierdoor heeft u te maken met een inchecktijd. U dient minimaal 30 minuten voor vertrek vanuit Brussel, of op de terugweg vanuit Londen, ingecheckt te zijn. Wanneer u online bij NS Hispeed uw treinticket naar Londen boekt, wordt hier automatisch rekening mee gehouden.