Kerstmarkten Duitsland 2016

0

Buiten wordt het steeds vroeger donker en eind van de maand gaat de klok weer een uurtje terug. Het is weer bijna november, de maand dat de kerstmarkten in Duitsland weer worden opgebouwd. Vanaf de derde week van november kunt u zich weer in kerstsfeer wanen tijdens een bezoek aan een van deze markten.

In onder anderen Dusseldorf, Keulen, Berlijn en Oberhausen kun je een stedentripje prima combineren met een gezellige kerstmarkt. En laat deze steden dan ook nog prima bereikbaar zijn per trein.. Hieronder de data waarop de kerstmarkten bezocht kunnen worden, zoek snel in onze treinplanner naar voordelige treintickets naar de Duitse kerstmarkten.

Data kerstmarkten Duitsland 2016:

Berlijn:                             21 november t/m 31 december
Dusseldorf:                     17 november t/m 23 december (gesloten op 20 november)
Frankfurt am Main:       23 november t/m 22 december
Keulen:                            21 november t/m 23 december (gesloten op 20 november)
Oberhausen:                  17 november t/m 23 december
München:                       25 november t/m 24 december

De kerstmarkt in Dusseldorf is ongetwijfeld de meest uitgebreide en sfeervolle kerstmarkt die Duitsland rijk is. Op zes verschillende pleinen verschijnen eind november honderden kraampjes met allerlei kerstartikelen, versiering en natuurlijk Gluhwijn. Vanaf Amsterdam rij je in 2 uur en 16 minuten naar het hart van de stad, je hebt al een treinkaartje naar Dusseldorf vanaf €19,-!

Kijk voor meer informatie over de kerstmarkten op kerstmarkten.nl.

Deel.