Met de trein naar Antwerpen en Brussel

0

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over de opgeheven InterCity Brussel en de Fyra naar Brussel. Wij vertellen u daarom graag meer over de huidige reismogelijkheden.

Naast de hogesnelheidstrein Thalys, rijdt er 8x per dag een internationale Intercity van Den Haag Hollands Spoor naar Antwerpen en Brussel. In het weekend rijdt deze trein tot Antwerpen Centraal. Als u vanuit Amsterdam of Utrecht reist, dan kunt u gebruikmaken van deze verbinding door naar Rotterdam te reizen en daar over te stappen op de internationale Intercity. Tickets Intercity Den Haag HS – Antwerpen/Brussel U boekt een enkele reis 2e klas van Amsterdam naar Brussel voor € 36, 1e klas voor € 58,40. Naast het reguliere tarief zijn er voordelige tickets zoals het Superdagretour, Weekendretour en Jongeren-ticket.

Tickets koopt u online op NSHispeed.nl, aan de balie in de Tickets & Service winkels op de internationale stations, bij de NS-kaartautomaten op het station, telefonisch bij NS Hispeed Telesales (0900 – 9296, € 0,35 p.m.) of via uw reisagent. Bij de balie in de Ticket & Service winkels en bij Telesales worden boekingskosten in rekening gebracht.

Deel.