Zomer 2018: Met de trein naar Zuid-Frankrijk

0

De kaartverkoop van de Zon-Thalys is weer gestart en dat is mooi, de trein is namelijk een ideaal vervoermiddel om in de zomer naar Zuid Frankrijk reizen. Van 30 juni t/m 1 september verbinden de treinen van Thalys Nederland elke zaterdag met Zuid-Frankrijk. De Thalys brengt je daarheen voor kleine prijzen en tegen hoge snelheid: Valence, Avignon, Aix-en-Provence of Marseille vanaf € 49 in Standard, vanaf € 85 in Comfort en vanaf € 129 in Premium!

De Calanques bij Cassis, de ruige valleien van de Verdon en de Ardèche, de zonnige straatjes van Marseille, de Camargue en de heuvels met lavendel liggen maar op een paar uur met de trein. Waarom zou je de zomervakantie nog in de file beginnen?

In de zomermaanden vertrekt Zon-Thalys elke zaterdag rechtstreeks vanaf Amsterdam Centraal naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Vanuit daar kun je doorreizen naar het prachtige Alpengebied of de bekende kustplaatsen van Zuid-Frankrijk. De Zon-Thalys rijdt naar Frankrijk vanaf 30 juni tot en met 1 september. En terug naar Amsterdam Centraal op zaterdag tussen 30 juni en 25 augustus 2018.

De verkoop voor deze zomertrein seizoen 2018 is reeds gestart. De Zon- Thalys vertrekt elke zaterdag om 7:20 vanuit Amsterdam CS om daarna nog in Nederland Schiphol en Rotterdam aan te doen. Kijk op de website van NS International voor de complete dienstregeling en tickets voor de Thalys Zuid Frankrijk!

Deel.