Sziget met de trein!

0

Sziget Festival 2013

50 podia, tentjes, kris-kras, goed eten, mooi weer, overal feestjes, ontmoetingen, liefdes, clubs, musea, bootjes, paleizen, de Donau, dag en nacht, zeven dagen lang.. Dat is Sziget in het Hongaarse Budapest!

Dit jaar zal  zal het festival van 5 tot 12 augustus plaatsvinden op het vertrouwde Óbudai-eiland in Boedapest. De verkoop van tickets is inmiddels begonnen.

 

Rechtstreeks van Utrecht naar Boedapest met de Sziget Express partytrein!

Sziget Trein 2013

Er rijden dit jaar waarschijnlijk slechts twee treinen vanuit Nederland, deze waren vorig jaar als snel uitverkocht dus wees er snel bij!

In 2013 rijden twee Sziget treinen. Eén trein zal vertrekken vanuit Utrecht, de andere vanuit Venlo. Beide treinen vertrekken op vrijdag 2augustus en komen aan op zaterdag 3 augustus. De dag na het festival, 12 augustus, rijden beide treinen weer terug naar Nederland. Ook dit jaar zijn de treinen voorzien van een speciale partywagon. De verkoop van treintickets is inmiddels ook gestart, klik hier om jouw ticket te bemachtigen! Een zitplek kost 169 euro, een couchette kost 199 euro. Meer info over de tijden en de partytrein programmering is nog niet bekend, houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Deel.