Treinaanbieding Parijs, slechts 29 euro!

0

De welbekende aanbieding van Thalys is er weer. Boek voor 31 december een treinticket naar Parijs en betaal slechts € 29 per enkele reis!

Wil jij voor een leuk prijsje kerstinkopen doen in Parijs? Of met je vrienden op het nieuwe jaar proosten in deze altijd bruisende stad? Boek dan nu je tickets. De ervaring leert dat de treintickets niet vaak goedkoper worden dan dit, grijp dus nu je kans en boek je tickets!

Opstappen kun je in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam of Antwerpen. Vanuit Amsterdam ben je binnen 3 uur en 18 minuten in het hart van Parijs. Ga je voor iets meer luxe? Verwen je zelf dan en boek een ticket in de eerste klas. Een treinkaartje naar Parijs in de eerste klas koop je al vanaf € 49,00 per enkele reis!

De verkoop van Thalys tickets start altijd drie maanden voor de reisdatum. Zorg dat je je reis direct boekt zodra deze beschikbaar is om te boeken om van  de aanbieding gebruik te maken. Het actietarief geldt in Comfort 2 en eenmaal geboekte tickets zijn niet meer om te boeken.

Zoek in onze boekmodule naar de treintickets Parijs!

Deel.