Disneyland Parijs met de trein

Reistijd vanaf Amsterdam: 4 – 4,5 uur
Prijs enkele reis: vanaf €43,40

Naar Disneyland met de trein

Vanaf april 2019 rijdt de Thalys weer rechtstreeks naar Disneyland maar vooralsnog dient er te worden overgestapt om met de Thalys in Disneyland Parijs te komen. Gelukkig is Disneyland per trein nog altijd goed te bereiken, hieronder leest u meer over de trein naar Disneyland. Kijk voor reistijden en prijzen rechts in de NS Hispeed reisplanner. Vul bij bestemming in: ‘Marne la Vallee’.

Optie 1: Nederland -> Parijs -> Disneyland (aanbevolen)

Om per trein in Disneyland Parijs te komen neemt u eerst de Thalys vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar Paris Nord. In Paris Nord stapt u over op de RER, de regionale treinverbindingen in omgeving Parijs. Bij vertrek uit Amsterdam ziet de reis er als volgt uit:

Amsterdam -> Paris Nord (Thalys, 3 uur 16 min.)

Paris Nord -> Paris Chatelet – Les Halles (RER-B, blauw, richting Robinson, 3 min.)

Paris Chatelet – Les Halles -> Marne la Vallee – Chessy (RER-A, rood, richting Marne la Vallee – Chessy, 40 min.)

De kosten van een enkele reis Paris Nord naar Marne la Vallee – Chessy zijn € 8,40. Handig om te weten: de kaarten voor de RER zijn al in het bar-rijtuig van de Thalys verkrijgbaar.

Optie 2: Nederland -> Brussel -> Disneyland

Met deze optie stapt u slechts één keer over. U neemt de Thalys vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar Brussel Midi. In Brussel Midi stapt u over op de TGV naar Marne La Vallee – Chessy. Echter is optie 1 sneller en vaak voordeliger.

Aankomst:

Wanneer u in Marne La Vallee aankomt, staat u direct bij de toegangspoort van Disneyland Parijs. U loopt direct het park in of naar het hotel. Er vertrekken vanaf hier ook pendelbusjes naar de hotels die een stukje verderop gelegen zijn.